伍佰大陆网论坛╅论坛综合区╆『芭乐流行风』 → Dreamer

共有1467人关注过本帖树形打印复制链接

美女呀,离线,留言给我吧!
左右流之
  1楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
Dreamer  发帖心情 Post By:10/13/2008 7:44:03 PM [只看该作者]

Dreamer

Artist(Band):Ozzy Osbourne

Gazing through the window at the world outside
Wondering will mother earth survive
Hoping that mankind will stop abusing her sometime

After all there's only just the two of us
And here we are still fighting for our lives
Watching all of history repeat itself
Time after time

I'm just a dreamer
I dream my life away
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those Who will come after us ...
This time

I dream my life away oh yeah

Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy
Oh yeah, yeah, yeah

If only we could all just find serenity
It would be nice if we could live as one
When will all this anger, hate and biggotry ...
Be gone?

I dream my life away
Today
Okay
Who's searching for the way
Today
Dreaming my life away
Oh yeah, yeah, yeah

以前都发在博客里了。现在搬过来。

Farewell Dear Ghost  
伍佰:你给的爱,甜美的伤害,深深的锁住了我,隐藏不住的脆弱  回到顶部
帅哥哟,离线,有人找我吗?
南国
  2楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信 CN守望者
  发帖心情 Post By:10/13/2008 7:59:53 PM [只看该作者]

一听就喜欢上了,THX~

人来人往的路上,伍佰左右了我的思想。
伍佰:我滚烫而失去了方向,缠绕著那风中依稀的灯光  回到顶部
子飞鱼也
  3楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:10/14/2008 7:14:43 AM [只看该作者]

调子还行,就是不明白唱的神马,哈哈哈

从地狱到天堂,我路过人间。
伍佰:踏出一步,就是你的路  回到顶部
lihuaibin
  4楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:10/14/2008 4:50:18 PM [只看该作者]

看着主唱看有点恶心

啥都吃............

我的理想在那..................我的身体在这.................
伍佰:青春是一片稍纵即逝不回头的云朵  回到顶部
左右流之
  5楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:10/14/2008 6:06:03 PM [只看该作者]

哈哈哈,奥斯朋现在好像比视频中还要瘦,病态有点。

伍佰:思念亲像一条河  回到顶部
橙子
  6楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:10/14/2008 6:58:25 PM [只看该作者]

人不咋合我的胃口

节奏也还凑合吧

没有那个啥好听

哈哈

小流庆幸吧

我还活着

无语
伍佰:安呢对你来表白,甘是太超过,若是没超过,若是没超过,莫怪说你会来甲我切  回到顶部
左右流之
  7楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:10/14/2008 9:15:37 PM [只看该作者]

祝贺你!

伍佰:爱你越久我越被动,只因你的爱居无定所,是你让我的心慢慢退缩,退到你看不见的角落  回到顶部
左右流之
  8楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:10/14/2008 9:20:38 PM [只看该作者]

视频里都是假雪~~切

伍佰:地在裂天在崩,只要为你活一天  回到顶部